PSV lijkt zich te versterken met De Graafschap-goalie

15 juli 2016, 08:54

De toekomst van Hidde Jurjus lijkt niet op De Vijverberg, maar in het Philips Stadion te liggen. De 22-jarige doelman van De Graafschap gaat zijn carrière volgens diverse media vervolgen bij PSV. De sluitpost wordt vandaag (vrijdag) medisch gekeurd en zal daarna een contact voor vijf seizoenen tekenen bij de regerend kampioen van Nederland.

PSV betaalt volgens onder meer De Gelderlander 500.000 euro voor Jurjus aan De Graafschap. De keeper stond al geruime tijd op het lijstje in Eindhoven. De titelverdediger van de Eredivisie wil nu doorpakken, omdat derde doelman Luuk Koopmans is weggevallen met een vervelende schouderblessure en drie tot zes maanden uit de roulatie zal liggen. Met Jeroen Zoet en Remco Pasveer staan er nog twee keepers van naam onder contract bij PSV.

Jurjus kijkt terug op een uitstekend seizoen bij De Graafschap, dat vandaag na een kort geding tegen de KNVB uitsluitsel krijgt over een eventuele extra plek in de Eredivisie. Hoewel de doelman afgelopen jaargang de meeste reddingen verrichte, degradeerde zijn werkgever uit Doetinchem via de play-offs naar de Jupiler League.

Jurjus ligt nog tot medio 2017 onder contract bij De Graafschap. Hij werd ook in verband gebracht met ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen