Ook nieuwe club van Letschert denkt aan Balotelli

12 augustus 2016, 10:39

Sassuolo, de nieuwe club van Timo Letschert, heeft geïnformeerd naar Mario Balotelli. De Italiaanse aanvaller, die vrijdag zijn 26ste verjaardag viert, lijkt echter onhaalbaar voor de club uit de regio Emilia-Romagna.

"Het klopt dat Sassuolo aan hem heeft gedacht", aldus Enzo Raiola, de neef van Balotelli's zaakwaarnemer Mino Raiola, tegen ilMilanista. "Maar wat betreft salaris is er een verschil in lichtjaren. Liverpool zal de bedragen die nu genoemd zijn nooit accepteren, of er moet iets gebeuren voor 31 augustus." Eerder informeerde Chievo Verona al naar Balotelli, maar ook deze club lijkt niet de financiële middelen te hebben om de aanvaller binnen te halen.

Balotelli speelde vorig seizoen op huurbasis voor AC Milan, maar die club besloot niet tot koop over te gaan. Bij Liverpool heeft de aanvaller geen toekomst meer. Hij zou op Anfield 6 miljoen euro per jaar verdienen, terwijl Sassuolo maximaal 2 miljoen euro zou kunnen betalen. Dat zou betekenen dat Liverpool bij een huurdeal zelf nog 4 miljoen euro aan salaris moet betalen aan Balotelli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen