Van den Brom beseft: "We moeten realistisch zijn"

21 oktober 2016, 07:46

Overwintering is nog niet uitgesloten voor AZ, maar de situatie ziet er na donderdagavond wel somber uit voor de Alkmaarders. In de Europa League verloor de ploeg gisteren met 1-2 van Maccabi Tel Aviv, waardoor het nu met één punt onderaan staat in Groep D. Coach John van den Brom beseft dat het een lastig verhaal wordt.

"We moeten realistisch zijn", zegt de trainer tegen FOX Sports. "Met één punt uit drie wedstrijden reizen we over twee weken echt niet met een lekker gevoel naar Israël. We zullen een en ander moeten oppoetsen en er zondag weer staan tegen FC Groningen." De achterstand van AZ op nummer twee Dundalk bedraagt echter slechts drie punten. "Zenit Sint-Petersburg heeft gewonnen van Dundalk FC, je blijft dus toch met een schuin oog naar de stand kijken."

De oefenmeester was niet tevreden over het optreden van zijn ploeg tegen Maccabi. De coach miste energie bij zijn team. "Het is moeilijk om daar een verklaring voor te vinden, want in de slotfase kon het echter wel. Fysiek waren we ook in orde. Tijdens grote delen van de wedstrijd liepen we achter de bal aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen