Ajax A1 boekt overtuigende Youth League-zege bij PAOK

2 november 2016, 15:55

De A1 van Ajax (onder de 19) is dicht bij het bereiken van de play-offs van de UEFA Youth League. In Griekenland wonnen de jonge Amsterdammers met 0-2 van PAOK Saloniki. Justin Kluivert, zoon van Patrick Kluivert, was de grote man bij de bezoekers met een goal en een assist.

Halverwege de eerste helft sloeg Kluivert zelf toe. Na een afgeslagen Griekse corner zette hij goed druk, waarna een PAOK-verdediger zich verslikte in zijn opponent en Kluivert met een fraaie stift kon scoren. Een kwartier voor tijd besliste Kai Sierhuis het duel door een lage voorzet van diezelfde Kluivert binnen te glijden.

Over een kleine drie weken (22 november) dan is de return op Sportpark de Toekomst. Ajax kan plaatsing voor de play-offs dan veiligstellen. In de play-offs treffen ze een van de nummers twee uit de groepsfase van de UEFA Youth League, waarin alleen de jeugdteams van 32 Europese landskampioenen actief zijn, waaronder ook PSV. De acht winnaars van die play-offs gaan naar de achtste finale, waarvoor de groepswinnaars al direct geplaatst zullen zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen