De Koning: "Willem II net zo benaderen als Feyenoord"

24 november 2016, 17:35

Hoewel het eredivisieseizoen nog niet eens halverwege is, staat er vrijdagavond al een belangrijke wedstrijd in de strijd tegen degradatie op het programma. Laagvliegers Go Ahead Eagles en Willem II (allebei elf punten) kruisen in Deventer de degens. Go Ahead-coach Hans de Koning kent de belangen van de wedstrijd.

"Deze wedstrijd moeten we in eigen huis houden", beseft de trainer in gesprek met RTV Oost. "We staan met elf punten allebei gelijk, dus degene die wint, loopt weg. En als je verliest moet je erachter aan huppelen en dat is niet de bedoeling", zegt De Koning, die vrijdag weer kan beschikken over Marcel Ritzmaier. De middenvelder ontbrak vorige week nog door een schorsing.

Afgelopen weekend ging Go Ahead met 2-1 ten onder bij Heracles, maar De Koning maakt zich daar niet al te druk om. "Het wordt morgen een heel andere wedstrijd dan die tegen Heracles. We hadden op het kunstgras best wat moeite met het duelleren en het kort zitten. Nu spelen we weer op normaal gras en het veld in Deventer is uitstekend, dus we willen de wedstrijd net zo benaderen als we deden tegen Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen