Pascal Jansen wordt hoofd jeugdopleidingen bij PSV

21 december 2016, 15:53

Pascal Jansen volgt Art Langeler op als hoofd jeugdopleidingen bij PSV, zo maakt de club woensdagmiddag bekend. De huidige coach van Jong PSV begint vanaf juli 2017 aan zijn nieuwe werkzaamheden en tekent een contract tot 2020.

Langeler besloot bij PSV te vertrekken om weer trainer te worden en dus moest de club op zoek naar een opvolger. Die is er nu gevonden in Jansen, die eerder bij Sparta en Vitesse al hoofd jeugdopleidingen was. De trainer van Jong PSV was in het bezit van een aflopend contract, maar tekent nu tot medio 2020. In zijn contract is een optie opgenomen voor nog een jaar. Volgens technisch manager Marcel Brands was Jansen de enige met wie gesproken is over de opvolging van Langeler. "Het was al snel duidelijk dat hij de kandidaat voor ons was."

Jansen zegt niet veel te willen veranderen aan de manier waarop de jeugdopleiding van PSV in elkaar zit. "Het streven is dat bij PSV in 2020 de helft van de A-selectiespelers uit eigen opleiding komt. Ook binnen de lijnen. Mijn doel is om de jeugdopleiding nog verder te professionaliseren. Hier en daar zal ik wat zaken aanscherpen, maar de manier waarop we al jaren werkzaam zijn, blijft hetzelfde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen