Mourinho loopt na 28 seconden weg tijdens interview

27 januari 2017 – José Mourinho wist donderdagavond ondanks een 2-1 nederlaag tegen Hull City met Manchester United door te gaan naar de League Cup-finale, omdat er op het eigen Old Trafford al een 2-0 zege geboekt was. Na het bekerduel hield de Portugese manager het zeer kort in een interview met Sky Sports

Mourinho loopt na 28 seconden weg tijdens interview

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Na de 2-1 bij Hull, die voor Man United dus wel gunstig was, baarde Mourinho opzien door binnen een halve minuut al weg te lopen uit het interview. "Ik ben rustig, ik heb me gedragen op de bank, ik ben niet weggestuurd, ik zal niet gestraft worden en verder hoef ik niets meer te zeggen. Ik feliciteer mijn spelers alleen met het bereiken van de finale", zei Mourinho, die er al na 28 seconden de brui aan gaf.

Wellicht was Mourinho nog wat gepikeerd van de penalty die arbiter Jon Moss gaf na een overtreding van Marcos Rojo bij Harry Maguire. Tom Huddlestone wist de strafschop te verzilveren.

De beelden zijn hier te bekijken:

Reacties

Eredivisie

gerelateerd