Depay met twee assists goud waard voor Olympique Lyon

7 mei 2017 – Olympique Lyon heeft zijn competitieduel tussen de twee ontmoetingen met Ajax in de halve finale van Europa League met moeite gewonnen. In eigen huis wist de nummer vier van Frankrijk zich uiteindelijk te ontdoen van FC Nantes met 3-2. Memphis Depay verzorgde twee assists.

Depay met twee assists goud waard voor Olympique Lyon

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Met Depay en Alexandre Lacazette in de basis begon Olympique Lyon sterk aan de wedstrijd. Toch kwamen de bezoekers na een kleine twintig minuten op voorsprong. Valentin Rongier haalde hard uit met links en Anthony Lopes tastte mis. Ondanks het vele balbezit, waren er amper kansen voor de Europese tegenstander van Ajax. 

Na ruim een uur kwam er dan toch de doorbraak. Nabil Fekir werd neergelegd en schoot vanaf elf meter zelf binnen. Even later kopte invaller Maxwell Cornet een voorzet van Depay tegen de touwen en leek alles goed te vallen voor Lyon. Toch kwamen Nantes een kwartier voor tijd op gelijke hoogte via het hoofd van Guillaume Gillet. Het duo Depay-Cornet moest vervolgens nog een keer uit de hoge hoed worden getoverd. De Ivoriaan knalde dit keer de bal achter Maxime Dupe.

Ligue 1

gerelateerd