Oss strikt Willem II-verdediger, Volendam haalt Lúis Pedro

30 juni 2017, 14:56

Willem II zag geen toekomst in Joep van de Rande en heeft de 20-jarige verdediger daarom laten gaan. De Schaijkenaar heeft zich, op amateurbasis, verbonden aan FC Oss. Bij de Jupiler League-club uit Brabant liep hij vorig seizoen al een aantal weken stage.

De centrumverdediger annex rechtsback doorliep de verschillende jeugdelftallen van RKC Waalwijk en Willem II, maar kon de stap naar het eerste elftal van de Tilburgse club niet maken. Daarom was de keuze voor Oss snel gemaakt. "Het is in de buurt én we spelen Jupiler League. Een mooi podium om me te ontwikkelen", zegt Van de Rande op de website van zijn nieuwe club.

Volendam

Ook bij FC Volendam is er transfernieuws te vermelden. Lúis Pedro is welkom geheten door de eerstedivisionist uit het Noord-Hollandse vissersdorp. De rechtsbuiten maakt de overstap van MVV Maastricht. In het verleden droeg hij ook het shirt van Feyenoord, Excelsior, Go Ahead Eagles en Heracles Almelo. Lúis Pedro tekent voor één seizoen in Volendam, dat een optie voor nog een jaar heeft.

Lúis Pedro werd in het seizoen 2007/2008 topscorer van de Eredivisie voor A-junioren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen