Gewijzigd Feyenoord heeft geen kind aan 'lastig' AZ

1 oktober 2017, 14:23

Feyenoord heeft de malaise van de afgelopen weken in Alkmaar van zich af weten te spelen. Tegen een AZ dat door alle ondergrenzen heen zakte had de equipe van Giovanni van Bronckhorst geen moeite met een vooraf als lastig geachte tegenstander: 0-4. De grote man bij Feyenoord was Steven Berghuis, die zijn voormalig werkgever alle hoeken van het veld liet zien.

De wedstrijd begon nog enigszins hoopvol voor de thuisploeg, die via Wout Weghorst op voorsprong dachten te komen. De assistent-scheidsrechter oordeelde echter dat Joris van Overeem buitenspel stond, al toonden herhalingen aan dat dit niet het geval was. Drie minuten later lag de bal er aan de andere kant wél definitief in. Berghuis maakte met een knal via de onderkant van de lat zijn eerste treffer van de dag.

In een werkelijk onthutsend zwak tweede bedrijf was het een klein wonder dat het slechts 0-4 stond. Die goal viel wel relatief vroeg. Een uitstekende dribbel en voorzet van Berghuis zorgde voor een niet te missen kans voor Tonny Vilhena, die voor de vijfde keer in zijn loopbaan een treffer wist te maken tegen de Alkmaarders. Hierna had Berghuis zichzelf met een hattrick moeten belonen, maar de buitenspeler miste twee keer oog in oog met Marco Bizot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen