Jones gelooft in de kansen van Feyenoord tegen Shaktar

31 oktober 2017, 17:25   Bijgewerkt: 31 oktober 2017, 18:55

Brad Jones gelooft in de kansen van Feyenoord tegen Shaktar Donetsk. Hoewel de eerste ontmoeting tussen beide teams in De Kuip verloren ging, heeft de doelman hoop voor de return. "We moeten ons spel van tegen Roda JC doortrekken in de Champions League."

Tegenover Feyenoord TV gaat de keeper in op de moeilijke periode die de Rotterdammers kennen. In de Eredivisie hield zijn ploeg er rekening mee dat het minder ging. "We zijn teruggegaan naar de basis en tegen Roda JC zag je dat het veldspel een stuk beter was. Maar we moeten onze kansen beter benutten."

Dat laatste zal in Oekraïne, waar Feyenoord voor haar laatste kans voor Europese overwintering vecht, goed moeten. In eigen huis ontbrak dat er twee weken geleden (1-2 verlies) vooral aan. "In balbezit hebben we laten zien goed te kunnen zijn. We werden zeker niet overrompeld. Maar topspelers straffen alle kleine foutjes van ons af."

Destijds begon Feyenoord overweldigend met grote kansen in de eerste minuten. Of dat weer lukt, betwijfelt Jones. "De supporters zorgden voor een geweldige atmosfeer en duwden ons naar voren. In Oekraïne moeten we ons verstand gebruiken en zorgen dat we in balbezit komen. De vorige keer waren we daarin gevaarlijk tegen Shaktar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen