Montpellier maakt einde aan zegereeks Memphis en Lyon

19 november 2017, 19:00

Olympique Lyon is er niet in geslaagd te profiteren van het puntenverlies van AS Monaco. In eigen huis tegen Montpellier kwam de ploeg niet tot scoren waardoor het duel in 0-0 eindigde. Daardoor blijft het verschil tussen Lyon en Monaco drie punten.

Met Memphis Depay en Kenny Tete in de basis begon Lyon aan het duel met Montpellier. In het eerste half uur kregen beide ploegen kansen. Zo kon Memphis scoren na een goede voorzet van Gnaly Cornet, maar de Nederlander zag zijn schot over het doel verdwijnen. Ook Montpellier was niet nauwkeurig genoeg in de aanval en dus stond het bij rust nog 0-0.

Na een uur spelen bracht Bruno Genesio oud-Ajacied Bertrand Traoré in om een doelpunt te forceren, maar de kansen waren spaarzamer na rust. De weinige mogelijkheden die de ploegen kregen, werden niet benut. Daardoor bleef het bij 0-0. Paris Saint-Germain is daarmee de grote winnaar van het weekend. De koploper won zelf van FC Nantes en ziet de nummer twee en drie punten verliezen. PSG staat op 35 punten terwijl AS Monaco en Lyon er respectievelijk 29 en 26 verzamelden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen