Duel der subtoppers onbeslist: punt voor PEC en FC Utrecht

1 december 2017, 22:04

PEC Zwolle en FC Utrecht zijn vrijdag allebei een punt rijker na de onderlinge confrontatie op vrijdagavond. De nummers vier en vijf van de Eredivisie eindigden in een ijskoud, mistig Zwolle op 1-1. Sander van de Streek zette FC Utrecht vlak voor rust op voorsprong, maar PEC kwam in de slotfase op gelijke hoogte via Mustafa Saymak. De uiteindelijke 1-1 paste prima in het beeld van de vermakelijke, gelijk opgaande wedstrijd. PEC behoudt hierdoor de voorsprong van twee punten op FC Utrecht.

Aan de andere kant kreeg Kerk drie mogelijkheden op de 0-2. De spits kwam leverde oog in oog met Diederik Boer een houdbare lob af, zag een afstandsschot via de handschoenen van Boer tegen de paal belanden en stuitte vlak voor rust op Ryan Thomas. Kerk had Boer geklopt in de lucht, maar Thomas haalde diens kopbal voor de lijn weg.

Die gemiste kans kwam FC Utrecht duur te staan: PEC zette aan voor een slotoffensief dat vlak voor tijd zijn vruchten afwierp. Jensen leek een afstandsschot van Van Polen voldoende richting de zijlijn te boksen. De bal belandde echter in de voeten van Saymak die vanuit een lastige hoek diagonaal raak schoot en de eindstand op 1-1 bepaalde.

[photo,110529,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen