[ENGELAND] Kans voor Klaassen, De Bruyne baalt van Pogba

5 december 2017, 14:49

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Allardyce gaat rouleren

Davy Klaassen mag hopen op speeltijd bij Everton in de Europa League. Sam Allardyce, de manager van de Nederlandse middenvelder, gaat in duel met Apollon Limassol donderdag de nodige spelers rustgeven met het oog op de Premier League. "Supporters die veel geld betalen voor een kaartje wil ik alvast waarschuwen: ik ga geen risico's nemen voor het duel met Liverpool", aldus de oefenmeester. (Persconferentie)

- Vrede tussen West Ham en Sporting gesloten

Deze zomer kwamen West Ham United en Sporting Lissabon in opspraak toen beide clubs onenigheid hadden over de transfer van William Carvalho. De gemoederen liepen hoog op en zelfs maanden na de transferdeadline was men het er nog niet over eens. Maar inmiddels is de vrede getekend, zo laat West Ham weten in een statement. "Er zijn dus geen belemmeringen meer voor de toekomst om weer een volgende keer te onderhandelen", aldus The Toffees. (Clubsite)

{image[320385][right-half][]}- De Bruyne baalt

Kevin de Bruyne vindt het jammer dat Paul Pogba de derby van Manchester moet missen. De middenvelder is geschorst na zijn rode kaart tegen Arsenal voor het de absolute topper in de Premier League van komend weekend. "Je wilt altijd tegen de beste teams en spelers spelen. Het is jammer dat Paul er niet bij is", aldus de Belg. (Sky Sports)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen