De Boer staat open voor Ajax: "Niet op korte termijn"

10 december 2017, 18:34

Frank de Boer staat open voor een terugkeer naar Ajax. De trainer stelt dat dat echter niet op korte termijn zal gebeuren. Hij hoopt dat de huidige trainer Marcel Keizer het goed zal doen bij de Amsterdammers. De Boer stelt dat de matige resultaten niet de schuld zijn van de hoofdtrainer.

Ajax draait dit seizoen nog niet fantastisch en dat is volgens De Boer ook wel begrijpelijk. "Ajax heeft ontzettend goede spelers, maar het is allemaal wel heel jong. Nog jonger dan in mijn tijd", aldus de oud-trainer van de Amsterdammers tegenover de NOS. De Boer denkt niet dat het probleem bij de huidige hoofdtrainer ligt. "Keizer had meer ervaring dan ik toen hij hoofdtrainer werd van Ajax."

Mocht Keizer toch voortijdig vertrekken bij Ajax, dan acht De Boer het niet ondenkbaar dat hij terugkeert naar Amsterdam. "Helemaal niet. Maar niet op korte termijn. Ik hoop echt dat Marcel het heel goed gaat doen, te beginnen met vandaag", doelt hij op de topper tegen PSV waarin Ajax de achterstand terug kan brengen tot zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen