[BUITENLAND]: Inter zwijnt in de beker, beauty Falcao

12 december 2017, 23:47

Met alle moeite van de wereld heeft Internazionale de thuiswedstrijd tegen Prodenone Calcio overleefd. De koploper van de Serie A had strafschoppen nodig om af te rekenen met de laagvlieger. Wat dat betreft kwam AS Monaco beter voor de dag in de Franse beker, waar SM Caen mede door een beauty van Radamel Falcao met 2-0 werd gevloerd.

- Pordenone kan net niet stunten in San Siro

Pordenone Calcio komt uit in de B-groep van de Lega Pro en staat daarin momenteel vijfde. Toch wist het de fiere koploper van de Serie A in eigen huis op 0-0 te houden gedurende negentig minuten. Internazionale begon met een b-elftal, maar ook het inbrengen van Ivan Perisic en Mauro Icardi leverde geen doorbraak op. In de verlenging leverde Inter vooral een aantal wanhoopspogingen af van afstand, maar daarmee kon een strafschoppenreeks niet worden afgewend. Zuur voor de dappere bezoekers was dat hun eerste inzet gelijk gekeerd werd. Echter schoot bij Inter ook niet iedereen met scherp. Uiteindelijk viel de beslissing in de zevende beurt. Yuto Nagatomo had de eer om de Milanezen naar de volgende ronde te schieten.

- Falcao scoort vanaf veertig meter

In de competitie draait SM Caen prima mee in het linkerrijtje en dus wist het in de beker AS Monaco (met Terence Kongolo in de basis) ook het vuur aan de schenen te leggen. Toch kwamen de Mongeasken na een halfuur spelen op voorsprong via Guido Carrillo. Radamel Falcao zorgde in de slotfase voor het hoogtepunt. Met een schot van veertig meter anticipeerde hij geweldig op de voor zijn doel staande doelman Brice Samba.

- Kortrijk en Standard overtuigen

KV Kortijk en Standard Luik hebben zich in België geplaatst voor de halve finale van de Crocky Cup. KV Kortijk deed dat door met 4-1 te winnen van AA Gent na vooral een hele leuke eerste helft (3-1 bij rust). Standard kreeg het nog wel lastig in de openingsfase tegen KV Oostende vanwege een treffer van Richairo Zivkovic. Daarna kantelde Standard de wedstrijd snel naar een 1-3 voorsprong. Ondanks een late tegentreffer in de slotfase, kwam de halvefinaleplek niet meer in gevaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen