Keizer over wissel: "Siem viel ongelukkig in"

21 december 2017, 00:03

Ajax werd woensdagavond uitgeschakeld in het bekertoernooi. Tegen FC Twente kwam er een strafschoppenreeks aan te pas. Trainer Marcel Keizer was te spreken over de eerste helft van zijn ploeg, maar in het laatste deel van de wedstrijd werd het een stuk minder bij de Amsterdammers.

In de zeventigste minuut wisselde Keizer Frenkie de Jong voor Siem de Jong. Dat pakte niet heel goed uit. "Siem viel ongelukkig in. Dat kan, hij is ook een paar keer ingevallen met een goal", aldus Keizer na afloop in gesprek met FOX Sports. De trainer had echter alle vertrouwen in de strafschoppenreeks. "Het moet geen probleem zijn. We weten dat we een goede keeper en goede nemers hebben. We hadden er veel vertrouwen in maar dan loopt het zo."

André Onana probeerde in de penaltyreeks zijn tegenstanders te imponeren door ze steeds de bal te laten ophalen, tot ergernis van Twente-trainer Gertjan Verbeek. "Hij probeert het maximale om te winnen dat is prima", stelt Keizer, die baalt van de uitschakeling. "We wilden verder in de beker en dus begonnen we ook in de sterkste opstelling. Daarom is het extra jammer dat het niet lukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen