Sparta meldt zich officieel bij Feyenoord voor Kramer

27 december 2017, 14:34   Bijgewerkt: 27 december 2017, 14:53

De rookpluimen rond de presentatie van Dick Advocaat zijn bij het Het Kasteel nog maar net opgetrokken, of de eerste zet van de nieuwe voorman is al zichtbaar. Sparta heeft zich vanmiddag namelijk officieel bij Feyenoord gemeld om spits Michiel Kramer over te nemen. De zaakwaarnemer van Kramer heeft dit nieuws tegenover het Algemeen Dagblad bevestigd.

Kramer belandde bij Feyenoord op een zijspoor en zou dit seizoen vooral een rol als pinchhitter tegemoet gaan. Na het inmiddels even beroemde als beruchte 'broodje kroket-incident' is de boomlange spits echter helemaal 'persona non grata' in de Kuip geworden. Naast Sparta heeft ook NAC Breda en een, nog niet bekend gemaakte, derde Nederlandse club zich voor Kramer gemeld.

De interesse van Sparta mag eigenlijk nauwelijks een verrassing heten. Sparta heeft behoefte aan doelpunten en breder gezien aan allerlei versterkingen. Tijdens zijn officiële presentatie benoemde Advocaat deze wens (en bijbehorende toezegging van Leo Beenhakker) al nadrukkelijk. Hij noemde daarbij echter geen namen en gaf aan eerst maar eens af te wachten wie er überhaupt naar Spangen wil komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen