Advocaat: "Kramer is een van de spitsen die op ons lijstje staat"

6 januari 2018, 14:15

Dick Advocaat wil zo snel mogelijk nieuwe versterkingen verwelkomen bij Sparta, zodat hij kan bouwen aan zijn elftal. De Rotterdammers spelen zaterdag een oefenwedstrijd tegen Telstar, met één nieuw gezicht: Dabney dos Santos. Sparta sprak al wel met onder meer Feyenoorder Michiel Kramer.

"Ik hoop op twee, drie of vier spelers om het elftal te versterken. Dat heb ik ook tegen de spelersgroep gezegd. Zolang ik dat niet weet, is het moeilijk om een elftal neer te zetten", zegt Advocaat tegen FOX Sports. "Ik denk dat het middenveld heel belangrijk en bepalend is voor de manier waarop wij gaan spelen. Laten we maar even kijken wat mogelijkheden zijn."

Ook begroet Advocaat graag een spits. "Kramer is een van de spitsen die op ons lijstje staat, en waar we mee gesproken hebben." Met de komst van Dos Santos is hij in ieder geval tevreden. "Het is een jongen met veel diepte en een handige speler, die een goaltje kan maken. We moeten vanuit een goede organisatie gaan spelen, met snelheid voorin. Daarin is hij een belangrijke pion, als hij presteert."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen