Mechelen reageert op geruchten: "Hebben Bandé nodig"

29 januari 2018, 21:18   Bijgewerkt: 29 januari 2018, 21:26

Ajax heeft een poging gedaan om Hassane Bandé al in de winterstop naar Amsterdam te halen. Dat bevestigt KV Mechelen maandagavond via de officiële kanalen. De Belgische club wil echter niet meewerken aan een vervroegde transfer van de negentienjarige aanvaller.

Mechelen en Ajax bereikten een overeenkomst over een transfer van Bandé in de zomer. De Amsterdammers hoopten echter een deal te kunnen sluiten waardoor de aanvaller eerder zou kunnen aansluiten. "We hebben na een gesprek samen met hem beslist dat hij blijft", aldus voorzitter Johan Timmermans op de website van Mechelen. "Ajax wilde hem nu al naar Amsterdam halen, maar we hebben hem nodig in de strijd om lijfsbehoud."

Volgens Mechelen is er niets van waar dat Hassane niet gemotiveerd genoeg meer zou zijn. "Hassane is dankbaar voor zijn kansen en is nog steeds uiterst gemotiveerd om de club te helpen op het hoogste niveau te blijven. Hij is en blijft een uitzonderlijk talent en we willen hem niet voor het einde van de competitie laten vertrekken", bsloot Timmermans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen