Van 't Schip: "Dan zijn we gewoon een kwetsbaar team"

10 februari 2018, 20:59   Bijgewerkt: 10 februari 2018, 21:23

PEC Zwolle ging zaterdagavond met 2-1 onderuit tegen FC Utrecht. John van 't Schip stelde dat in De Galgenwaard zijn hele ploeg door de ondergrens zakte. Met name in de eerste helft vond de trainer het elftal van PEC onherkenbaar spelen.

Bij rust stond de ploeg van Van 't Schip al met 2-0 achter. "Als wij niet doen wat we horen te doen, dan zijn we gewoon een kwetsbaar team. We waren onherkenbaar en dat heeft met name te maken met dat we niet als een team speelden", zegt de trainer in gesprek met FOX Sports. "In de tweede helft ging het iets beter, maar we zijn nooit echt in de wedstrijd gekomen. We hebben ons spel niet kunnen spelen en hebben uiteindelijk verdiend verloren."

Ook Philippe Sandler speelde niet al te best tegen Utrecht, maar Van 't Schip wilde geen kritiek leveren op maar één speler. "Hij heeft ook fouten gemaakt, bij de eerste goal had hij mee moeten lopen. Vorige week speelde hij hartstikke goed en nu ging hij mee in de malaise van het hele team. Ik ga niet één speler aanwijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen