Willem II op zoek naar nieuwe hoofdsponsor na vertrek Tricorp

22 februari 2018, 18:10   Bijgewerkt: 22 februari 2018, 18:15

Willem II moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor die op het wedstrijdshirt wil pronken. Na vier jaar heeft Tricorp Workwear laten weten te stoppen als hoofdsponsor en zal dan ook van het shirt van de Tilburgers verdwijnen. Een opvolger is nog niet gepresenteerd.

Wel blijft de organisatie aan als business partner van Willem II. "Wij bedanken Tricorp voor vier seizoenen hoofdsponsorschap. Onze samenwerking is gedurende deze periode zeer goed geweest en daarom zijn we uiteraard blij met het aanblijven van Tricorp als business partner", laat algemeen directeur Berry van Gool weten op de clubsite. "Dat Tricorp van onze shirts verdwijnt, is voor huidige én potentiële sponsoren weer een mooie, nieuwe kans om zich te etaleren."

De vierjarige samenwerking is overigens door Tricorp wel erg goed bevallen, zo laat directeur Gertjan van Eck weten. "Het hoofdsponsorschap van deze mooie club heeft ons veel gebracht. Sportsponsoring is voor onze een goede zet gebleken om onze naamsbekendheid te vergroten en om van de bedrijfsnaam Tricorp een merk te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen