Van Hanegem mist 'elke vorm van logica' bij Feyenoord

5 maart 2018, 08:23

Willem van Hanegem mist momenteel elke vorm van logica bij Feyenoord. De Kromme heeft het gevoel dat het allemaal niet meer uitmaakt bij de Rotterdammers wat er op het veld gebeurt. "Van Bronckhorst zei laatst dat het voor een club als Feyenoord moeilijk is om succes te prolongeren. Het waren Leo Beenhakker en Willem van Hanegem ook niet gelukt, las ik."

Dat schrijft hij in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. Over die constatering van 'Gio': "Dat klopt, al verloor mijn ploeg destijds in het kampioensjaar twee duels en het seizoen erop ook. Het verval is nu zo angstaanjagend groot met al acht nederlagen", vond het Feyenoord-icoon. 

"Ik mis elke vorm van logica bij mijn club. Nu stond Renato Tapia weer op het middenveld. Terwijl hij, op zijn midweekse invalbeurt tegen Willem II na, alleen nog als verdediger was gebruikt. Zijn eerste twee ballen leverde hij in Breda achteloos in en dan hoor ik Van Bronckhorst na afloop zeggen dat Feyenoord te slap startte. Dat weet je toch bij Tapia?", aldus Van Hanegem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen