Sparta ver met Van Stee: "Zo snel mogelijk beginnen"

7 maart 2018, 18:15

Henk van Stee moet de nieuwe technische man van Sparta Rotterdam gaan worden. De club stelt dat hij momenteel de enige kandidaat is voor de functie en dat de onderhandelingen zich momenteel in een vergevorderd stadium bevinden.

Algemeen directeur Manfred Laros vertelt aan FOX Sports dat er op dit moment alleen gesprekken met Van Stee worden gevoerd. "We zijn van mening dat als we voor deze functie in gesprek gaan, we dat met één persoon doen. Op dit moment is dat Henk", zegt de algemeen directeur, die laat weten dat er momenteel over de inhoud van de functie gesproken wordt. "Het gaat over de taken, de verantwoordelijkheden en de bevoegdheden."

"Ik verwacht dat we daar op korte termijn uit gaan komen en dan gaan we de laatste fase van de gesprekken in. Dat gaat meestal over de financiën", vervolgt Laros, die hoopt dat Van Stee zo snel mogelijk tekent. "Het ideaalplaatje is dat hij zo snel mogelijk begint. We willen de focus leggen op het nieuwe seizoen en daar zijn we eigenlijk al laat mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen