Memphis: "Nu is de tijd daar om belangrijk te worden"

20 maart 2018, 08:43

Memphis Depay wil belangrijk zijn voor het Nederlands elftal. Volgens bondscoach Ronald Koeman heeft de aanvaller het in zich om een van de dragende spelers van het 'nieuwe' Oranje te worden. "En het is meer dan alleen hopen, ik geloof er ook in", aldus Memphis.

Tevens heeft de aanvaller van Olympique Lyon de ambitie zijn teamgenoten op sleeptouw te nemen. "Ik wil ook mijn teamgenoten naar een hoger 'level' slepen", zegt Memphis tegen de NOS. "Elkaar beter leren kennen in het veld. Een team vormen dat weet wat er van elkaar verwacht wordt. Als jonge jongen droom je van Oranje, nu is de tijd daar om belangrijk te worden."

Nu Memphis in de Franse Ligue 1 speelt, lijkt het de goede kant op te gaan. "Twee jaar geleden was ik 22 en lang niet constant genoeg. Je kunt willen wat je wilt, maar ik had het niveau niet. In de periode bij Manchester United was ik mezelf niet, dat nam ik mee naar het Nederlands elftal. Ik heb nu een hoger niveau dan twee jaar geleden. Nu ben ik blij om weer bij Oranje te zijn. Ik wil iedereen hier laten zien dat ik naar een hoger niveau streef."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen