NEC verliest terrein: "Waar hebben we het in godsnaam over?"

24 maart 2018, 12:37

Voor de tweede week op rij heeft NEC met 1-1 gelijkgespeeld in de Jupiler League. Nadat het vorige week niet won bij SC Cambuur speelde het vrijdag gelijk tegen De Graafschap. De ploeg van Pepijn Lijnders doet daardoor slechte zaken in de titelstrijd, maar de coach maakt zich niet druk.

NEC had in eigen huis de handen vol aan De Graafschap, maar volgens Lijnders was zijn ploeg de betere partij. "We verdienen hier gewoon meer. Zeker als je ziet hoe de wedstrijd verloopt. De eerste helft gaat een aantal dingen niet goed. Dan kunnen we niet snel genoeg onze vrije mensen op de flanken vinden. Alle kansen die we de eerste helft weggeven, gaan via ons veldspel. Slechte passes of slechte keuzes aan de bal. De tweede helft hadden we in het hoofd dat we naar de andere kant willen. We blijven rustig en creëren drie honderd procent kansen. Dan denk ik wel dat je twee punten meer verdient", zegt jij tegen Omroep Gelderland.

NEC had bij winst de koppositie kunnen pakken, maar staat nu nog tweede achter Jong Ajax. Bovendien zit Fortuna Sittard met slechts twee punten minder op het vinkentouw. "Zaken kun je alleen doen door goed te spelen. We weten precies waar het mis is gegaan vandaag. Er zijn nog 21 punten te verdelen. Waar hebben we het in godsnaam over?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen