AZ biedt drietal werknemers contract voor onbepaalde tijd aan

29 maart 2018, 17:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

AZ heeft een drietal werknemers een nieuw contract aangeboden. Van de fysieke staf tekenden inspanningsfysioloog Rick Rietveld en fysiek trainer Chris Wenker een contract voor onbepaalde tijd, terwijl ook technische scout Koen Veenstra een verbintenis zonder bepaald einde heeft getekend.

Dat laat de club uit Alkmaar weten op de clubsite. Volgens hoofd jeugdopleiding Paul Brandeburg is het een goede zaak dat het fysieke duo Rietveld - Wenker, dat in de jeugd werkt, verbonden blijft bij AZ. "Ik ben heel blij dat we weer twee specialisten langer aan ons hebben gebonden en de met hen ingezette koers kunnen voortzetten. Rick en Chris zijn enorm bevlogen en nieuwsgierig en dagelijks bezig om het uiterste uit onze spelers te halen. Zij hebben ook veel kennis in huis op het gebied van fysiek, periodisering en monitoring. Het is essentieel dat we daarmee de komende jaren verdere stappen kunnen zetten", aldus Brandenburg.

Ook voor de technische scout Veenstra (23) zijn er lovende woorden. "Wij zijn heel blij dat Koen langer bij ons blijft. Als onze technische scout biedt hij ondersteuning aan de scoutingstaf van AZ. In die rol heeft hij in de afgelopen anderhalf jaar laten zien een enorme toegevoegde waarde te zijn binnen het scoutingapparaat. Hij heeft zich bij AZ dusdanig bewezen dat het heeft geleid tot deze mooie contractverlenging voor onbepaalde tijd", aldus hoofdscout Michel Doesburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen