Kuyt: "Vanwege mijn rol in de kleedkamer word ik wel gemist"

31 maart 2018, 08:39

Dik Kuyt denkt dat zijn ervaring dit seizoen met node wordt gemist bij Feyenoord. De aanvaller die na het kampioenschap van afgelopen jaar stopte baalt dan ook erg dat het nog niet zo loopt als vorig seizoen. "Ik bekijk het nu als supporter en baal net zo hard als elke andere Feyenoord-fan."

In De Telegraaf gaat hij in op zijn afwezigheid in Rotterdam-Zuid. "Ik wil niet arrogant overkomen, maar ervaring is in de Eredivisie een groot goed. Ik denk dat ik vanwege mijn rol in de kleedkamer toch wel word gemist. Maar iedereen zag dat ik op de bank niet gelukkig was en daar zat ik na de winterstop steeds vaker. Daarom is het goed zo."

Hoewel hij vorig seizoen een voortrekker was ook zeker buiten de lijnen, houdt Kuyt zich momenteel bewust op de achtergrond. "Maar heel af en toe probeer ik het nog wel de goede kant op te duwen. Dan geef ik iemand een WhatsApp-berichtje of ga ik met een paar jongens uit eten. Het is heel pijnlijk dat een team, waarmee we vorig jaar boven onszelf zijn uitgestegen, het nu af en toe zo moeilijk heeft."

Bekerfinale

Ondanks de sportieve malaise in de competitie kan Feyenoord nog wel altijd een prijs pakken. De Katwijker heeft er veel vertrouwen in dat dat lukt, omdat hij weer positieve ontwikkelingen ziet. "De halve finale van de KNVB-beker tegen Willem II en het thuisduel met AZ waren al weer pluspunten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen