PEC belegt trainingskamp voor doorbreken neerwaartse lijn

10 april 2018, 17:26

PEC Zwolle grijpt alles aan om de play-offs voor Europees voetbal te halen. Daarom is besloten om voor de komende twee wedstrijden trainingskampen te organiseren, die beide twee dagen duren. Dit was een verzoek van trainer John van 't Schip.

"Wij als club zijn ongelooflijk gemotiveerd om zo hoog mogelijk te eindigen en niet alleen de play-offs te bereiken, maar daarna er ook alles aan te doen om deze te winnen. Laat daar geen enkel misverstand over bestaan", zegt voorzitter Adriaan Visser op de website van PEC Zwolle. "Om dat kracht bij te zetten hebben wij dan ook besloten het verzoek van onze hoofdtrainer John van 't Schip te faciliteren, om voor de komende twee wedstrijden een tweetal tweedaagse trainingskampen te organiseren. Waarbij we wel in ons eigen stadion gaan trainen, maar bivakkeren in hotels in de regio rondom Zwolle,"

PEC Zwolle speelt zaterdag thuis tegen Excelsior, drie dagen later wacht de uitwedstrijd tegen hekkensluiter FC Twente. "Wij willen met John, zijn staf en alle betrokken selectiespelers juist nu die neergaande lijn doorbreken, niet vanuit wanhoop, maar wel vanuit het besef en de wil er echt alles aan te hebben gedaan om de vurige wens van ons allen te bewerkstelligen: het opnieuw spelen van Europees voetbal!", aldus de preses.

De Blauwvingers zijn niet de enige club die tussentijds een trainingskamp beleggen. Feyenoord zoekt deze week zelfs de Spaanse zon op.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen