Dubieus record voor slecht Arsenal, Promes scoort

15 april 2018, 16:24   Bijgewerkt: 15 april 2018, 17:04

Arsenal en uitwedstrijden, het is dit seizoen een erbarmelijke combinatie. De tegenvallende ploeg van Arsene Wenger heeft zondag een dubieus record gegrepen, aangezien het voor de vijfde keer achter elkaar een uitwedstrijd heeft verloren. Dat gebeurde nog niet eerder in de clubgeschiedenis.

Op bezoek bij Newcastle United liet Wenger onder meer Mesut Özil, Laurent Koscielny en Aaron Ramsey buiten de selectie. Desondanks begon het team goed aan de wedstrijd, toen Alexandre Lacazette na veertien minuten de 0-1 tegen de touwen werkte met een knappe volley. Eindelijk begon Arsenal dus weer eens goed aan een uitduel, maar toch ging het mis. Ayoze Perez (foto) maakte na een halfuur gelijk, Matt Richie schoot in de tweede helft de 2-1 tegen de touwen. Daardoor heeft Arsenal nu voor het eerst in de geschiedenis vijf Premier League-duels op vreemde bodem verloren. Door de winstpartij is promovendus Newcastle zo goed als zeker van lijfsbehoud.

Promes komt tot scoren

Spartak Moskou verloor zondagmiddag op bezoek bij FK Ural. Quincy Promes tekende kort voor tijd nog voor de aansluitingstreffer, maar verder dan 2-1 kwam Spartak niet. De club blijft daardoor voorlopig op de tweede plaats staan.

Othman El Kabir, die bij NAC Breda in de jeugd speelde, was belangrijk voor Ural. Hij leverde de voorzet voor de openingstreffer van Eric Bicfalvi. Even later tekende El Kabir zelf voor de tweede treffer. Promes tekende in blessuretijd nog voor de 2-1 door vanaf de rand van het zestienmetergebied raak te schieten. De opleving kwam echter te laat en de gelijkmaker kwam er niet meer. Spartak bezet de tweede plek met een achterstand van vijf punten op koploper Lokomotiv Moskou. De nummer één van de Russische Premjer Liga heeft nog wel een duel minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen