Buitenland: Brighton en Spurs gelijk, Inter vloert Cagliari

17 april 2018, 22:45

Brighton & Hove Albion en Tottenham Hotspur zijn dinsdag niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. Zonder Davy Pröpper en Jürgen Locadia speelden beide ploegen gelijk in de Premier League. Ondertussen won Internazionale ruim van Cagliari in de Serie A.

Het treffen tussen Brighton en Tottenham Hotspur was voor rust nauwelijks vermakelijk, maar de doelwissel ging het los in het Amex Stadium. Na goed werk van Heung Min Son vuurde Harry Kane raak in de 48ste minuut, maar lang kon Tottenham niet genieten van die voorsprong. Meteen daarna kreeg de thuisploeg een penalty, die verzilverd werd door Pascal Gross. Brighton staat door de remise nog steviger in de middenmoot. Tottenham staat behoorlijk vast op de vierde plaats.

Inter simpel langs Cagliari

Afgelopen weekend noteerde Internazionale een onbevredigende remise tegen Atalanta Bergamo, waardoor er vanavond gewonnen moest worden in het treffen met Cagliari. In die missie slaagde de ploeg, die overigens vanavond met de Instagram-namen op de rug speelde. Al na drie minuten kon er gejuicht worden door de supporters. Een vrije trap van João Cancelo zeilde zomaar binnen en Inter kende daardoor een droomstart. In het restant van de eerste helft slaagde Inter er niet in om de marge te vergroten, maar na rust lukte dit wel. Mauro Icardi frommelde de 2-0 in het doel, Marcelo Brozovic maakte er na een uur spelen 3-0 van. Ivan Peresic bepaalde de eindstand 4-0. Inter wipt over AS Roma en Lazio heen en staat nu derde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen