Van der Velde: "Ziyech zou Ali B als adviseur moeten nemen"

20 april 2018, 07:40

Riemer van der Velde raadt Hakim Ziyech Ali B aan als adviseur. De ex-voorzitter van sc Heerenveen stelt de negatieve geluiden rondom de Ajacied het gevolg zijn van beeldvorming. Van der Velde maakte Ziyech mee bij Heerenveen, waar de middenvelder in de jeugd speelde en debuteerde in het profvoetbal.

"Hakim maakt soms een ongeïnteresseerde indruk. Maar dat is uiterlijke schijn, want ik weet dat hij als geen ander met voetbal bezig is, altijd", zegt Van der Velde in De Telegraaf. "En hij kijkt misschien niet zo vrolijk. Dat betekent niet dat hij onvriendelijk is. Integendeel. In de elftallen, waarin hij in de jeugd speelde, in het tweede en het eerste van SC Heerenveen vind je niemand die hem een vervelende kerel vindt. Dat weet ik zeker."

Ziyech zou een belletje kunnen wagen aan Ali B. "Als Hakim de uitstraling van Ali B had, was er niets aan de hand. Hakim zou Ali als adviseur in de arm moeten nemen. Als hij les van Ali krijgt, zou hij wat handiger met bepaalde situaties omgaan", aldus Van der Velde.

De Fries betreurt wat er met Ziyech bij Ajax gebeurt. "Ik vind het ongelooflijk jammer dat er zó over Hakim werd gesproken en hij werd uitgefloten. Hakim is een buitengewoon talent en een prima mens."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen