Seedorf schiet weinig op met remise tegen Leganés

20 april 2018, 22:53   Bijgewerkt: 21 april 2018, 00:39

Clarence Seedorf is met Deportivo La Coruna weinig opgeschoten met het gelijke spel tegen Leganés van vrijdagavond. Door de late overwinning van Levante op Málaga was de formatie van de Nederlander min of meer verplicht om te winnen, maar slaagde daar niet in. In Butarque werd negentig minuten niet gescoord.

Seedorf probeerde tegen de formatie van voormalig PSV'er Nordin Amrabat alles wat hij in zijn macht had. De coach speelde de kaarten die hij had met wissels - zo bracht hij in de eindfase aanvaller Florin Andone voor middenvelder Celso Borges -, maar mocht uiteindelijk vooral niet klagen dat hij niet verloor.

Leganés was in de eindfase de sterkere ploeg - waar Deportivo dat in de eerste twintig minuten was, en wilde vlak voor het einde een penalty. Na een handsbal van Albentosa in het eigen strafschopgebied eiste Dimitrios Siovas nog een strafschop vlak voor het einde, maar kreeg deze niet. Deportivo kwam daar zeker niet slecht weg. 

Dus pakte Seedorf wederom een punt met zijn ploeg en verloor zo voor de vierde maal op rij niet in de Primera Division. Maar omdat ook concurrent Levante de weg omhoog heeft ingezet, heeft de coach weinig aan het resultaat. De komende weken heeft hij een klein wonder nodig om het hoofd boven water te houden in La Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen