Nog geen concrete interesse in de ADO Den Haag-uitblinkers

6 mei 2018, 22:24

Het is feest in Den Haag: de selectie van ADO bereikte zondag de play-offs door te winnen in Kerkrade van Roda JC en op die wijze zevende te worden in de Eredivisie. Met onder andere Bjørn Johnsen en Nasser El Khayati heeft de club uit de Hofstad uitblinkers die wellicht een transfer kunnen maken. Toch is technisch directeur Jeffrey van As niet bang dat de club de dupe wordt van het eigen succes.

"De meeste spelers hebben wij transfervrij binnengehaald en nu zouden ze dan miljoenen waard zijn?", vraagt hij zich af tegenover Omroep West. "Een aantal spelers heeft een heel goed seizoen. Jongens die doelpunten maken staan wellicht in de belangstelling van andere clubs. Maar tot nu toe is het nog steeds niet zo dat iemand een concreet bod heeft neergelegd."

Vooralsnog kunnen ze dus optimaal genieten van het feest, dat uit een prestatie komt die beter is dan vooraf werd verwacht. Van As: "Voor het seizoen hebben we gewoon eerlijk gezegd: spelen tussen plaats negen en twaalf moet mogelijk zijn, als alles meezit. En we hebben het toch nog voor elkaar gekregen om zelfs nog een stapje hoger te gaan."

En dus wil ADO Den Haag meer: winnen in de play-offs bijvoorbeeld. "Natuurlijk zijn we blij en vieren we best wel feest, maar de focus is nu alweer op woensdag. Want die staat zo weer voor de deur", aldus Van As, die niet kon voorkomen dat de spelersbus in volle vreugde werd opgevangen door de supporters in Den Haag.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen