Japan
0 – 0
Kroatië

Aspas redt Spanje van blamage in oefenduel met Tunesië

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 juni 2018 – Spanje is er zaterdagavond ternauwernood in geslaagd om de laatste oefenwedstrijd voor de start van het WK in Rusland te winnen. Lange tijd leek het land niet verder te komen dan 0-0 tegen Tunesië, maar Iago Aspas bezorgde Spanje toch de volle buit.

Aspas redt Spanje van blamage in oefenduel met Tunesië

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Spanje had het in de eerste helft bijzonder lastig tegen het stugge Tunesië. Het land kwam in de eerste 45 minuten zelfs niet tot een schot op doel. Tunesië kwam beter voor de dag en liet wel twee kansen noteren. David de Gea voorkwam dat een schot van Ferjani Sassi doel trof en even later verdween een poging van Naïm Sliti net naast het doel.

Na rust kwam Spanje iets beter voor de dagen en kreeg het na een uur een grote kans via David Silva. Zijn schot ging echter net voorlangs. Zo leek de wedstrijd lange tijd in 0-0 te gaan eindigen. Dat was echter buiten Aspas gerekend. Op aangeven van Diego Costa zorgde hij voor de 1-0 eindstand.

Voor Spanje begint het WK op 15 juni met een wedstrijd tegen Portugal. Daarna volgen nog groepswedstrijden tegen Iran en Marokko.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd