Sparta-interesse in Veldwijk zorgt niet voor opluchting bij Jans

15 juni 2018, 11:30

FC Groningen-rebel Lars Veldwijk is inderdaad op weg naar Sparta Rotterdam. Als die overgang rondkomt, dan betalen de Rotterdammers geen transfersom voor de sterke spits. Hoewel de aanvaller zich al tijden onmogelijk heeft gemaakt in het hoge noorden, is technisch manager Ron Jans niet opgelucht dat er een vertrek lonkt.

"Ik vind het vooral heel erg jammer dat het zover heeft moeten komen. Toen ik een berichtje van zijn zaakwaarnemer kreeg dat Lars en Sparta met elkaar praten had ik absoluut niet zoiets van opluchting", vertelt hij tegenover RTV Noord. Veldwijk raakte eerst in opspraak nadat hij in de clinch lag met trainer Ernest Faber, vervolgens kwam er onrust rondom een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/330759/veldwijk-weer-op-het-matje-geroepen-bij-groningen-na-vlog/,_blank,vlog] van zijn vriendin Monica Geuze. Al geruime tijd is duidelijk dat hij niet meer zal terugkeren in de eerste selectie.

Een transfer naar Sparta Rotterdam zou dus uitkomst kunnen bieden. Toch is het nog zeker niet rond. "Het is absoluut nog niet in een vergevorderd stadium, maar het klopt wij met Sparta in gesprek zijn. En inderdaad, de intentie is er om er samen uit te komen", laat zaakwaarnemer Patrick Poldervaart weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen