Ook Fenerbahçe bevestigt: Cocu tekent voor drie jaar

22 juni 2018, 12:29

Phillip Cocu heeft voor drie jaar getekend bij Fenerbahçe. De Turkse topclub heeft dat vrijdag bekendgemaakt nadat PSV aankondigde dat Mark van Bommel Cocu opvolgt in het Philips Stadion. "Ik ben erg onder de indruk van de plannen van deze grote club", reageert Cocu.

"De ideeën en de visie van Ali Koç (voorzitter, red.) en Damien Comolli (technisch directeur, red.) zijn veelbelovend", zegt Cocu op de website van Fener. "Ik ben trots om deel uit te maken van deze organisatie. Ik kan niet wachten om aan dit avontuur te beginnen."

Cocu is bij Fenerbahçe de opvolger van Aykut Kocaman, die na één seizoen mocht vertrekken. Koç: "We zochten naar een coach die aanvallend en leuk voetbal wil spelen, spelers beter kan maken, talenten de kans geeft en het team altijd boven het individu zet. Bovendien is hij ook nog eens drie keer landskampioen geworden met PSV."

Lees ook: [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/334547/gerbrands-logische-consequentie-dat-cocu-stap-wil-zetten/,_blank,Gerbrands: "Stap van Cocu een logische consequentie"

V]erdien ruim zes keer je inzet bij een gelijkspel tussen Brazilië en Costa Rica!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen