Sparta Rotterdam versterkt selectie met gewilde Rayhi

25 juni 2018, 10:48

Mohamed Rayhi zet zijn loopbaan voort bij Sparta Rotterdam. De 23-jarige aanvaller komt transfervrij over van NEC en tekent op Het Kasteel een contract voor twee seizoenen. Sparta Rotterdam was niet de enige club die in de flankspeler geïnteresseerd was.

"Mohamed heeft zowel bij Jong PSV als bij NEC bewezen van grote waarde te kunnen zijn in de Eerste Divisie en Eredivisie, hij had ook de keuze uit clubs uit die beide competities", vertelt technisch manager Henk van Stee op de clubsite. "Het is een speler die zowel op de flanken als achter de spitsen kan spelen en veel rendement bezit. Een speler met zijn kwaliteiten is een aanwinst voor een club als Sparta."

Rayhi is de volgende zomeraanwinst van de Spartanen, die actief zijn op de transfermarkt. Eerder werden Tim Coremans, Giliano Wijnaldum, Lars Veldwijk en Xandro Schenk al aangetrokken. Of Schenk daadwerkelijk Sparta-speler wordt, is nog onduidelijk. De verdediger wil door de last-minute interesse van FC Twente onder zijn contract uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen