Duplan hengelt naar Sparta-contract: "Geeft een warm gevoel"

6 juli 2018, 13:39

Edouard Duplan is 35 jaar, maar is nog niet van plan om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. De Fransman traint momenteel mee met Sparta Rotterdam. Dat doet hij op vrijblijvende basis, maar een contract behoort eventueel wel tot de opties.

Duplan is rustig onder de situatie. "We zijn nog niet aan het onderhandelen, de deal was vooral dat ik mee zou trainen. Maar je weet hoe het gaat, dit kan zomaar tot iets leiden. Maar zo ver ben ik nog niet met mijn gedachten, ik wil eerst gewoon zien hoe het loopt", zegt Duplan tegen RTV Rijnmond.

Het contract van de aanvaller bij ADO Den Haag liep af, waardoor hij vorige week terug kon keren bij Sparta. Die club diende hij tussen 2007 en 2010 ook al. "Het is fijn om hier terug te zijn. Ik ken nog heel veel mensen hier uit de voetballerij en dat geeft mij een warm gevoel", aldus Duplan, die bij Sparta oefenmeester Henk Fraser tegenkomt. Het duo werkte eerder al samen bij ADO. "Ik vind het heel leuk dat de trainer mij de mogelijkheid gaf om mee te trainen. Ik ben eigenlijk ook een Rotterdammer en dit is een hele mooie club."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen