Salomon Kalou nog niet zeker van Ivoorkust

Ger
12 juni 2006, 10:21

Het is onduidelijk of Salomon Kalou volgend seizoen zijn interlandcarrière bij Ivoorkust kan beginnen. De aanvaller heeft hierover nog geen overleg gevoerd met de Ivoriaanse bond. De situatie ligt gevoelig, aangezien Kalou vorig seizoen een aanbod van zijn geboorteland afwees.

Kalou, die Feyenoord onlangs verliet voor Chelsea, probeerde de afgelopen maanden een Nederlands paspoort te bemachtigen. Dit leverde geen succes op, waarna hij alsnog besloot om voor Ivoorkust te kiezen. "Ik kan nu simpelweg geen Nederlands paspoort aanvragen, omdat ik Nederland verlaat. Dat doe ik niet omdat ik geen Nederlander had willen worden, maar omdat ik me als voetballer verder wil ontwikkelen. En dat kan bij Chelsea", stelt Kalou in De Volkskrant.

"Mijn hoofd is nu leeg, ik heb die affaire achter me gelaten. Het zou heel bijzonder zijn om met mijn broer samen te kunnen spelen. Toch is het nog onduidelijk of ik nu ook voor Ivoorkust ga uitkomen. Er is nog geen overleg geweest", zo besluit de aanvaller zijn verhaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen