Slutskiy laat Houwen, Faye, Doekhi en Kruiswijk achter in Arnhem

24 juli 2018, 14:42

Vitesse-trainer Leonid Slutskiy neemt twintig spelers mee voor het duel in de voorronde van de Europa League tegen FC Viitorul. De coach laat onder andere Jeroen Houwen, Mukhtar Ali, Lassana Faye en Arnold Kruiswijk (geblesseerd). Bijna alle zomerse aanwinsten neemt de Russische trainer wél mee naar het duel in Roemenië.

Alleen Danilho Doekhi, hij kwam over van Ajax, is niet van de partij. Matus Bero, Rasmus Thelander, Khalid Karami, Eduardo, Oussama Darfalou, Max Clark, Jake Clarke-Salter en Hilary Gong zitten allen wel bij de groep. Dat geldt ook voor Remko Pasveer, die de concurrentiestrijd met Houwen vermoedelijk heeft gewonnen. Daardoor lijkt de jonge keeper van Vitesse – die vorig seizoen Pasveer nog uit het doel verdreef – de derde keuze te worden onder Slutskiy.

De afwezigheid van Faye en Ali mag geen verrassing heten. Beide voetballers staan op de nominatie om te vertrekken uit Arnhem. Kruiswijk niet per se, maar hij is nog altijd geblesseerd. De jonge aanvaller Thomas Buitink is de meeste verrassende naam: de spits maakte indruk en mag naast Darfalou en Tim Matavz mee voor het duel in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen