'Jones stapt uit keepersstrijd Feyenoord en vertrekt'

31 juli 2018, 23:23   Bijgewerkt: 1 augustus 2018, 00:08

Giovanni van Bronckhorst krijgt een optie minder in de keeperstrijd van Feyenoord. Althans, volgens diverse Nederlandse media is Brad Jones (36) op weg naar Al-Nassr. De Australische doelman heeft een goede relatie met de keeperstrainer van de club uit Saudi-Arabië. Hij was in Rotterdam met Kenneth Vermeer en Justin Bijlow verwikkeld in een concurrentiestrijd.

Jones was al een tijd bezig met Al Nassr, waar Nourdin Amrabat onlangs ook tekende. Feyenoord werkte in eerste instantie niet mee. Hij stond afgelopen zondag nog onder de lat in het oefenduel met Levante. Wanneer Jones daadwerkelijk vertrekt, zoekt Feyenoord extern naar een derde doelman.

Volgens bronnen van VI heeft Feyenoord Joris Delle (28) voor deze vacature gepolst. Het weekblad noemt dit een 'zeer sterk' gerucht. De Fransman zit zonder club, nadat hij aan het einde van vorig seizoen uit de selectie van NEC werd gezet. Meest interessante keuze nu is voor wie Bronckhorst kiest als eerste doelman. Bijlow en Vermeer zijn de overgebleven opties. [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336233/van-bronckhorst-kiest-eerste-keeper-en-aanvoerder-deze-week/,_blank,Afgelopen weekend] gaf Gio aan dat hij voor het duel om de Johan Cruijff Schaal een besluit zou nemen.

Jones was de laatste twee seizoenen zijn eerste doelman. Met Jones in het doel werd Feyenoord in 2017 landskampioen. De Aussie speelde het afgelopen seizoen, net als heel Feyenoord, een stuk wisselvalliger. Ondanks dat haalde Bert van Marwijk hem bij de WK-selectie van Australië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen