Van Bronckhorst: "Met dit optreden kunnen we verder"

16 augustus 2018, 23:16   Bijgewerkt: 16 augustus 2018, 23:22

Giovanni van Bronckhorst is met Feyenoord al op 16 augustus uitgespeeld in Europa. De oefenmeester zag dat zijn team de 4-0 nederlaag van vorige week bij AS Trencín in de thuiswedstrijd niet meer kon wegspelen (1-1).

Hij verwijt zijn spelers niet veel. "Het enige wat we niet goed doen is de kansen benutten", zegt de coach tegen FOX Sports. "We vergeten te scoren. We speelden zo goed in de eerste helft. We komen in de achtste minuut op 1-0 en daarvoor hadden we al twee keer kunnen scoren. Dan is het jammer dat je meteen een doelpunt weggeeft. Maar daarna zijn we er vol voor gegaan."

Het Legioen leek er nog wel in te geloven, zag Van Bronckhorst. "Het publiek was fantastisch. Maar die bal wilde er niet in. Dat is geen gebrek aan kwaliteit. Want we hebben voldoende jongens die bewezen hebben dat ze kunnen scoren. Goed voetbal en resultaat moeten samen gaan in het voetbal. Dat is niet gelukt. Maar met dit optreden kunnen we wel verder. Nu moeten we er zondag tegen Excelsior weer staan", kijkt hij al vooruit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen