Augustus-vloek Kane voorbij, Richarlison bewijst opnieuw waarde

18 augustus 2018, 18:11

Tottenham Hotspur heeft zaterdag ook de tweede competitiewedstrijd van het seizoen gewonnen. De club uit Londen rekende voor eigen publiek af met Fulham (3-1), dat in het laatste kwartier opzij werd gezet. Harry Kane maakte de derde, beslissende goal en heeft daarmee de 'augustus-vloek' doorbroken.

Kane en de maand augustus: al jaren is het geen gelukkig combinatie. De Engelsman scoort altijd, behalve in de achtste maand van het jaar. Aan die vloek is een einde gekomen, want tegen Fulham scoorde de spits zijn eerste augustus-goal in de Premier League. Lucas Moura had in Londen de score vlak voor rust geopend, waarna Aleksandar Mitrovic in de tweede helft de 1-1 maakte. Kieran Trippier schoot met een rake vrije trap de 2-1 tegen de touwen, waarna Kane het duel besliste.

Richarlison heeft tegen Southampton wederom laten zien waarom Everton grof geld voor hem heeft betaald. De Braziliaan maakte na een halfuur spelen de 2-0, nadat Theo Walcott de score had geopend. Het was voor  Richarlison alweer zijn derde doelpunt van het seizoen. Southampton deed via Danny Ings nog wat terug, maar verder dan de 2-1 kwam het team van Wesley Hoedt niet.

Overige uitslagen:

Leicester City – Wolverhampton Wanderers 2-0

West Ham United – Bournemouth 1-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen