Klopp verwacht dat Bayern uitgedaagd wordt in titelstrijd

20 augustus 2018, 11:45

Wie het komende seizoen de grote titelfavoriet is in de Bundesliga, is geen verrassing. Jürgen Klopp acht een aantal teams in staat om Bayern München serieus uit te dagen in de titelstrijd. De oud-trainer van Borussia Dortmund, tegenwoordig werkzaam bij Liverpool, laat zich tegenover Kicker uit over de belagers van Der Rekordmeister.

"Hoffenheim is echt goed", aldus Klopp. "Schalke 04 heeft een bepaalde manier van voetballen ontdekt waarmee ze succes hebben. Ze passen zich aan hun tegenstander aan en spelen verdedigend, maar erg goed georganiseerd. Als Borussia Dortmund met de krachten die ze hebben een goed jaar heeft, kan daar echt iets ontstaan." Toch zijn dat niet de enige drie teams die Klopp noemt. RB Leipzig en Bayer Leverkusen zijn volgens de oefenmeester ook kandidaten om in ieder geval bovenin te eindigen.

Bayern München werd afgelopen seizoen voor het zesde jaar op rij kampioen in de Bundesliga. Toch gaat daar volgens Klopp een keer een einde aan komen. "Bayern is een topvereniging, maar er gaat een keer een wisseling van de wacht komen. Spelers als Franck Ribery, Arjen Robben en andere spelers worden ook een jaartje ouder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen