Officieel: Utrecht laat Leeuwin vertrekken naar Odense

22 augustus 2018 – FC Utrecht heeft Ramon Leeuwin verkocht aan Odense BK. De dertigjarige verdediger sluit zich per direct aan bij de Deense club. Leeuwin mocht door de komst van Emil Bergström en Timo Letschert vertrekken uit de Domstad. Met de transfer naar de hekkensluiter van de Superliga komt er een einde aan drie seizoenen in de Galgenwaard.

Officieel: Utrecht laat Leeuwin vertrekken naar Odense

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Al jaren is Ramon een zeer gewaardeerde kracht in de selectie van FC Utrecht", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de website van Utrecht. "Ramon heeft gekozen voor een avontuur in het buitenland. Wij hebben over de afkoop van zijn doorlopende contract (tot medio 2020, red.) overeenstemming bereikt met Odense BK en gunnen Ramon deze kans. We bedanken Ramon voor de bijdrage die hij heeft geleverd aan  de sportieve successen die FC Utrecht de afgelopen jaren heeft behaald."

Leeuwin speelde in totaal 140 officiële wedstrijden voor Utrecht, dat hem in 2014 overnam van SC Cambuur. In 2007 debuteerde hij ook voor Utrecht in het betaalde voetbal. Leeuwin kwam daarna uit voor AGOVV, ADO Den Haag en dus Cambuur.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Reacties

Eredivisie

gerelateerd