Slutsky niet tevreden na gelijkspel: "Kregen drie grote kansen"

26 augustus 2018, 20:18

Leonid Slutsky kon leven met de puntendeling tussen AZ en Vitesse van zondagmiddag, al was hij zeker niet helemaal tevreden. De Russische coach telde namelijk een flink aantal grote kansen voor de Arnhemmers. Net als een week eerder was het rendement echter niet hoog genoeg om te winnen. "Tegen Groningen schoten we acht keer op doel, vijf keer raak. En soms krijgen we veel kansen en scoren we niet", relativeerde hij de missers.

In Alkmaar moest Vitesse het vooral hebben van een paar gevaarlijke tegenaanvallen. "Zij hadden meer balbezit dan wij, maar wij hadden meer kansen in de counter", vertelde hij tegenover Omroep Gelderland. "We kregen zelfs drie honderd procent kansen. We scoorden niet bij goede momenten, ik ben dus niet helemaal tevreden. Maar soms heb je deze wedstrijden er tussen zitten."

Vorige week in Heerenveen en ook tijdens de dubbele ontmoeting met FC Basel vergat Vitesse ook al af te drukken, terwijl het wel de nodige kansen kreeg. Slutsky wilde dat probleem niet groter maken dan het is. "Ik wil het niet allemaal negatief bekijken, daar kan ik niks mee. Elke situatie is ook anders", analyseerde de Rus.

Tegen Ajax komende week in de Eredivisie zal het in elk geval wel beter moeten als het gaat om het afmaken van de kansen. Slutsky is namelijk onder de indruk van de Amsterdammers. "Ik heb ze nu een paar keer gezien en ze zijn heel indrukwekkend. Zij willen laten zien dat ze niet alleen op Champions League-niveau goed voetballen en voor ons is het een hele grote wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen