Vermeij had de transfer naar ADO Den Haag graag gemaakt

4 september 2018, 09:35

Vincent Vermeij stond in de laatste dagen van de transfermarkt in de belangstelling van ADO Den Haag, maar tot een transfer kwam het uiteindelijk niet. Dus moet de spits – net als in de voorgaande seizoenen – rekening houden met weer een jaar op de bank. ADO haalde Tomas Necid op voor de spitspositie. "Als je dat leest, denk je toch: 'jammer, ik had dat best graag willen zijn", vertelt Vermeij.

Tegenover TC/Tubantia gaat de aanvaller in op het mislopen van zijn overgang. "Ik ken de technische staf van ADO, ik zag het zitten. Maar ik ben niet teleurgesteld, omdat ik mijn hoop er niet op had gevestigd en me er niet aan heb vastgeklampt", legt hij uit. "Ik ben er ook altijd meer vanuit gegaan dat ik zou blijven dan dat ik zou gaan. Mijn zaakwaarnemer zei tegen me dat het vaker niet doorgaat dan wel."

Dus blijft Vermeij vervolgens tweede keuze achter Adrian Dalmau bij Heracles Almelo. Toch is de spits erop gebrand om speelminuten te gaan maken. "Ik wil nog steeds laten zien wat ik kan in Almelo, mezelf toch bewijzen. Ik heb lang genoeg op de bank gezeten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen