Lukaku over exit bij België: "Als het gedaan is, zal ik het zeggen"

15 september 2018, 08:48

Romelu Lukaku is topschutter aller tijden bij het nationale elftal van België, maar zijn relatie met de fans is niet altijd even positief geweest. Onlangs liet de spits weten dat hij binnen twee jaar zou willen stoppen bij de nationale ploeg. In gesprek met het Belgische medium Play Sports licht hij de situatie toe.

"Ik heb altijd gezegd: als het gedaan is, zal ik wel zeggen waarom het gedaan is", aldus de 77-voudig international. "We hebben zoveel vorderingen gemaakt in de laatste jaren, daar kan ik van genieten. Maar er zijn ook veel dingen waar ik niet van heb genoten." Daarmee verwijst hij naar het gebrek aan waardering dat hij tijdenlang kreeg.

Ook bij zijn club Manchester United is de start van het nieuwe seizoen moeizaam. In het duel met Tottenham Hotspur miste Lukaku een grote kans. Dat werd hem kwalijk genomen. "Ik was gewoon niet fit. Zo simpel is het. Ik wist dat ik vijf procent miste en dat merk je dan ook." Een week later was de Belg wél weer bepalend, toen hij in het uitduel met Burnley tweemaal scoorde.

In de competitie vreest Lukaku dit seizoen het meest voor Chelsea. "Volgens mij wordt Chelsea de grootste concurrent. Waarom? Ze spelen geen Champions League. Weet je nog toen Leicester kampioen werd? Manchester City heeft heel veel kwaliteiten, maar kijk maar uit voor Chelsea."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen