Ziyech blij dat hij nog bij Ajax voetbalt: "Ik zit lekker in mijn vel"

5 oktober 2018, 19:42

Iedereen ging ervan uit dat Hakim Ziyech de afgelopen zomer zou vertrekken bij Ajax, maar de linkspoot vond niet de juiste club en bleef in Amsterdam. Ook in het nieuwe seizoen neemt de 25-jarige Marokkaan de Amsterdamse formatie bij de hand. Zijn sterke spel van de afgelopen twee jaar werd onlangs beloond met een verbeterd contract.

Dat Ziyech de afgelopen zomer een vertrekwens had, was duidelijk. "Dat heb ik nooit onder stoelen en banken gestoken. Maar uiteindelijk mocht het niet zo zijn en ben ik blij dat ik hier nog speel", aldus de middenvelder. Ziyech is bezig aan een sterk seizoen. Niet alleen in de Eredivisie, maar ook in de Champions League laat de Ajacied zien dat hij rijp is om de stap naar een grotere club te maken. Tegen Bayern München speelde hij - met name in de eerste helft - ijzersterk.

"Ik ben gelukkig en voel me vrij", vertelt Ziyech in Inside Ajax. "Ik zit lekker in mijn vel. De club en de mensen met wie ik werk, daar heb ik een goede band mee. Dat maakt het werk extra leuk", besluit hij. Ziyech is dit seizoen in alle competities tot nu toe direct betrokken geweest bij negen doelpunten.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen